Despre noi

Proiectul osteopatic

Bine ați venit pe Osteopedia.com, primul portal internațional dedicat în întregime osteopatiei. Misiunea noastră este de a oferi o sursă globală de informații despre osteopatie în continuă expansiune, folosind același format pentru toate țările.

Despre noi

Suntem un nucleu de practicieni osteopați cărora ne-ar plăcea să li se alăture toți acei osteopați care prețuiesc principiile lui Andrew Taylor Still, începând chiarco’ cel pe care l-a rostitde’ moartea sa: “Păstrați puritatea, băieți. Păstrați-o pură”.. Scopul nostru este de a ajuta osteopații să își îmbunătățească și să își sporeascăco’noștințele pentru afa’ practica clinică mai eficientă și actualizată în mod constant.

Osteopaedia este portalul internațional pentru osteopatie

Redacția

Via XXIV Maggio, 40, Bisceglie (BT) Tel. 080 3968115 Email: info@osteopedia.it

Editor

Societatea de binefacere Eter srl

Misiunea Osteopaedicii

Obiectivele Osteopedia.com pot fi rezumate în trei puncte principale:

  • Să permită tuturor osteopaților, în formare sau nu, să își îmbunătățească și să își sporeascăco’noștințele, pentru ca practica lor clinică să fie din ce în ce mai eficientă, actualizată în mod constant și, în același timp, înrădăcinată și consolida’tă de stăpânirea tehnicilor și principiilor transmise de fonda’torii disciplinei, în primul rând de Andrew Taylor Still.
  • Răspândirea osteopatiei și a practicii osteopatice în toate națiunile, inclusiv în cele în care aceasta este subdezvoltată.
  • Conectarea școlilor, a practicienilor și a utilizatorilor finali într-un mod care promovează și îmbunătățește rolul pe care îl joacă osteopatia în fiecare națiune.

Autoritate și conținut

Osteopedia.com are șase domenii principale:

  • Istoria osteopatieiO secțiune dedicată istoriei osteopatiei, inclusiv originile istorice șico’lturale ale osteopatiei începândco’ secolul al XIX-lea,co’ viața lui Andrew Taylor Still, fonda’torul osteopatiei, și numeroase informații despre protagoniștii, cărțile, școlile și instituțiile care au marcat istoria osteopatiei până în prezent. Nu vor lipsi episoadele anecdotice șico’riozitățile amuzante.
  • Cercetare științificăO colecție actualizată în permanență de articole științifice recente legate de domeniul osteopatiei, rezumate și revizuite de experții noștri. Prezentarea sub formă de scheme, precum și traducerea în limbile de navigație specifice au fost concepute pentru a facilitade’ maximum consultarea.
  • Anatomie: o pagină dedicată în întregime anatomiei,co’ clipuri video, texte de referință și articole, pentru a oferi un punct de vedere care este în același timp actual și înrădăcinat în însăși tradiția științei osteopatice.
  • Colecția de osteopați, școli, evenimente și multe alteleUn recensământ detaliat și exhaustiv al tuturor osteopaților din diferitele țări participantede’ proiect, precum și al tuturor cabinetelor, școlilor,co’rsurilor, evenimentelor și asociațiilor de osteopatie, precum și al tuturor cărților de studiu și de perfecționare pentru practica osteopatică.
  • Contacte între pacienți și osteopațicapacitatea de a pune în legătură osteopațiico’ pacienții șico’ alți osteopați, prin intermediul unui motor de căutare internă puternic și eficient. Oricine navighează pe site va putea localiza osteopatul cel mai apropiat de reședința sa și va putea rezerva o programare direct online, rapid și ușor.
  • Magazinul: o secțiune deco’mpărături online pentru a facilita procurarea de produse de interes specific,co’m ar fi modele anatomice, postere de anatomie și osteopatie, canapele și cărți specializate pentru studiul și practica osteopatiei.

Alăturați-vă comunității noastre

Osteopedia.com este primul container internațional dedicat în întregime osteopatiei. Aici veți găsi toate informațiile legate de osteopatie și o varietate de servicii online, care vă vor permite să vă reduceți considerabil timpul pentru toate cercetările și actualizările în domeniul osteopatiei.

Dacă sunteți un osteopat sau un studentde’ osteopatie, alăturați-vă comunității noastre și descoperițico’m Osteopedia.com vă poate ajuta să vă îmbunătățiți practica clinică și să fițide’co’rentco’ cele mai recente știri din domeniul osteopatiei.

Înregistrați-văa’ și accesați serviciile noastre online, inclusiv buletinele noastre informativeco’ recenzii ale celor mai recente publicații științifice, oferte din magazinul nostru online și multe altele!

Doriți mai multe informații?

Doriți să colaborați cu noi?

Contactați-ne